AX (1- 1,8t)

Design îmbunătățit al încărcătorului și ușurința de utilizare

   Stivuitoare de proiectare serie KOMATSU AX (1 - 1,8 t) are drept scop asigurarea unui nivel ridicat de siguranță operatorului și de marfă. In plus, o varietate de dispozitive suplimentare contribuie la menținerea stării și optimiază configurația vehiculului la locul de muncă. Piese de calitate a încărcătorului, sistemele și metoda directă de întreținere sunt semnele distinctive ale stivuitoarelor Seriei AX (1 - 1,8 t). Ele reduc timpul necesar pentru inspecție de zi cu zi, permițându-vă să utilizați cel mai eficient incarcator în timpul fiecărui schimb de lucru.

   Profitul net - unui încărcător de înaltă performanță la un cost scăzut.
   - Strat de poliuretan
   - Începeți cu o transmisie neutra
   - Sistem de frânare îmbunătățit
   - Lumini cu halogen incluse în standardul
   - Compartimentul motorului cu deschidere larga a capacului
   - Acces usor la elementele care necesită întreținere
   - Rezervor de combustibil ușor accesibil

   Puternic, de înaltă calitate, încărcător japonez de producție fără costuri suplimentare
   Stivuitoare Seria AX (1 - 1,8 t) oferă o ocazie excelentă de a alege configurația optimă în funcție de cerințele Dumneavoastre. Șase motoare speciale (trei pe benzina si trei diesel, inclusiv de înaltă performanță), în combinație cu un sistem hidraulic eficient asigură costuri optimale ale încărcătorului.
   Confortabilitatea operatorului la locul de muncă

   Fiecare detaliu al stivuitorului japonez AX serie KOMATSU (1 - 1,8 t) a fost dezvoltat pentru a face procesul de siguranță și operare ușoară. Dispozitive de control și de măsurare și platforme amplasate exact acolo unde te-ai aștepta să le vadă, astfel încât să puteți găsi intuitiv pârghiile necesare și pedalele. Acest lucru este important mai ales atunci când se lucrează cu operațiuni frecvente de încărcare și descărcare.
   Sistemul de direcție de înaltă calitate

   Seria AX (1 - 1,8 t) cu ajutorul unui nou sistem de direcție, care permite de a îmbunătăți în mod semnificativ de direcție upravlenie. Ea este mult mai precisa decât sistemul semi -integral, care a fost utilizat în modelele precedente.
   - Reducerea moale a furcilor
   - Tablou de bord ergonomic
   - Control electric de pornire înainte și înapoi
   - Regularea a luminilor din coloana electrică
   - Cabina confortabilă
   - Scaunul operatorului de clasa " lux "
   - Mufta nu necesită efort

 

Technical characteristics