Nomenclator

   AST

   Tehnologie necesara pentru prelucrarea și stivuirea mărfurilor la 90 gr. cu axa depasaj. Acest parametru depinde nu numai de parametrii de tehnologia în sine, ci și de dimensiunile marfa depozitată.

   Can- Bus

   Rețea de controlere locale conectate la anvelope.

   CLSS

   Sistema de incarcare. Acest sistem permite sa creasca netezimea de încărcare și reduce consumul de combustibil.

   DFI

   Filtru cu microparticule pentru motoarele diesel. Reduce conținutul de solide din gazele de eșapament și de a reduce contaminarea mediului.

   EPS

   Servodirectie electrica.

   FFV

   2 - catarg cu o privire de ansamblu și roata liberă cilindru.

   FHPS

   Sistem de directie complet hidrostatic. Acest sistem vă permite să monitorizati nu numai controlul stivuitorului, dar, de asemenea, o manevrabilitate excelentă, chiar și atunci când se lucrează în spații închise.

   FV

   Catarg 2 piese, cu o privire de ansamblu.

   Hydrautronics

   Acest sistem de amortizare a șasiului cu rigiditate variabilă, controlată de un regulator electronic. Sistem « HYDRAUTRONICS » exclude platforme electrice și elektroshtabelerov rola în timpul virajelor la viteze. Acest lucru permite ca încărcarea sa rămie întotdeauna orizontală, și pentru a evita basculare. Sistemul de stabilizare este instalat pe căruțe electrice pyatiopornyh Komatsu MWPF - 1R și stivuitor MWSF - 1R, dotate cu platforma de pliere pentru operator.

   IMS

   Sistem de control inteligent. Permite controlul operatorului plin de camion, instalați parametrii de performanță necesare și consumul de energie. Acest lucru crește acuratețea și viteza de manipulare.

   ML

   1 - celule catarg cu o privire de ansamblu.

   OPS

   Atingeți de control prezență operator de sistem. Se oprește de mișcare și de ridicare a sistemelor, dacă părăsește scaunul operatorului. Acest sistem crește siguranța și protejează împotriva accidentelor și a accidentelor atunci când mașini de operare.

   SSCT

   Pneu compact cu guri de aer pe ambele părți. Sunt mai stabile decât moliciune pneumatic, mai mult de anvelope solide. Aceste anvelope sunt montate pe camioane seria BX - 109.

   TFV

   Catarg 3 piese, cu o privire de ansamblu și roata liberă cilindru.

   ICE

   Motorul cu ardere internă. Așa cum stivuitoare ICE utilizează motoare pe benzina, diesel si pe gaz.

   Ridicare de preselectare

   Sistem semi - automat de stivuire permite o singură apăsare de tastă pentru a seta furcile la o înălțime prestabilită, înainte de aceasta suficient pentru a intra în Heights memorie de sistem de niveluri de pe rafturi.

   Sistem de superlift

   Pompă dublă oferă direcția hidraulică și de ridicare în mod independent. Acest sistem Komatsu, chiar și atunci când motorul este la ralanti, garanții. Viteza de ridicare de două ori mai mult decât modelul precedent. Trăsături caracteristice ale camionului sunt poziție furcă de reglaj fin si confort maxim atunci când se utilizează fișiere atașate.

   Centrul de descarcare

   Distanta de centrul de greutate a echipamentelor de încărcare furculiță. Acest parametru este obligatoriu camion atunci când selectarea - datorie. De asemenea, trebuie să ia în considerare caracteristicile și tipul de accesorii, care, de asemenea, afectează în mod semnificativ sarcina.