De ce să ne alegeți pe noi?

1. Noi oferim o soluție completă!
2. Oferim echipament de depozite de încredere cu garanție de până la 3 ani
3. Branduri mondiale tehnicii de construcție
4. Furnizarea de servicii de sprijin profesional în întreaga țară
7. Parcul de inchiriere a stivuitoarelor este mai mult de 50 de unități
8. Chirie de echipament de constructii pentru diferite locuri de muncă
9. Oferim diferite scheme de plată: leasing, comerțul cu rate
10. Lucrători profesioniști!

 

In gama tehnicii companiei " Microcell " stivuitoare Komatsu ocupa primul loc . Vânzarea de stivuitoare noi si second Komatsu este irectia principala a afacerii noastre și suntem dealer exclusive Komatsu din Republica Moldova. Marca Komatsu devene tot mai populară în întreaga lume . Unități de azi « Komatsu Forklift Co , Ltd. » activează cu succes în mai multe țări. În Republica Moldova , stivuitorul cel mai bine vandut - Komatsu .

Grupul de companii Anhui FORKLIFT GROUP este cel mai mare producătoar de stivuitoare și are cea mai mare baza de cercetare științifică, de producție și de export de echipamente de manipulare în China. Grup de active este format din 2 miliarde de euro și 600 de milioane de yuani. Grupul a fost fondat în 1958 și astăzi este una dintre cele mai importante întreprinderi de stat și are încredere suprem în categoriile bancare - AAA.

Кассовые терминалы являются важнейшим элементом каждого супермаркета или продуктового магазина. Они не только обеспечивают процесс оплаты товара, но и несут дополнительный функционал, что способствует качественному и быстрому обслуживанию клиентов. Компания Microcell представляет большой ассортимент кассовых терминалов, которые удовлетворят любые ваши потребности и пожелания. Вы можете выбрать терминалы исходя из размеров и планировки расчетно-кассовой зоны и необходимого количества кассовых мест. Существуют комплексные решения для организации рабочего места «под ключ».

Dacă depozitul Dvs. are stocare cu câteva nivele, trafic mare de marfă, distanța de transportare mai mult de 60 metri, atunci aveți nevoie de stivuitor hidraulic.

Stivuitor este o tehnică compactă, de incredere și manevrabilă care poate deservi spații mici și poate face parte de un parc pentru tehnică depozitară de incarcare si discarcare pentru un magazin mare sau producere. Ca de obicei transpalet hidraulic, stivuitor se conduce manual cu puterea omului, ridicare se efectuiază prin leagănarea pârghieI hidraulică. Popularitatea stivelor crește datorită utillizării ușoare, este ecologic si la preț accesibil.

Тележки покупательские применяются в супермаркетах для обеспечения удобства покупателей при движении по торговой площади. Покупательские тележки также имеют и психологический эффект: клиенты, пользующиеся ими вместо корзин в среднем совершают более крупные покупки. Компания Microcell предлагает удобные в обращении покупательские тележки, характеризующиеся повышенной надёжностью и долгим сроком службы.

Autopulsate penru transportarea paletelor au devenit populare cu creştere de traficului de mărfuri și creşterea spaţiiilor de stocare şi complexe de cumpărături. Transpalet manual hidraulic nu este favorabilă pentru distanțe lungi. O persoană nu-l poate muta sub o sarcină mai mult decât 1, 5 T. Dar in complexurile logistice moderne sant nevoiți sa mutepaleții pe o sută de metri sau mai mult, adesea de multe ori cu mai multe rotaţii. Datorită rolei pe viraje sarcinii pot fi mutată de pe loc. Iar o cădere în greutate de un palet de aproximativ 3 tone este capabil să facă o mulţime de probleme.

Echipament comercial in Republica Moldova de la Microcell SRL

Echipament comercial - un concept larg, ce cuprinde in sine tot ce este necesar unei organizatii comerciale. Echipamentul comercial poate fi considerat si un chiosc la piata, un frigider pentru supermarketuri sau chiar si oglinzile pentru un magazin de incaltaminte si un conector cu mai multe prize pentru alte echipamente electrice.

Echipament comercial in Moldova - cu cit este mai dezvoltata aceasta ramura, cu atit de mult organizatia comerciala se bucura de succes, deoarece produsele sunt evidentiate si prezentate mai bine. Anume echipamentrul comercial dezvaluie caracteristicile tehnice sau calitatile produsului, evidentiaza mai multe modele de produse convenabile cumparatorului. Din aceasta cauza, selectarea echipamentului comercial potrivit necesita o atentie deosebita deoarece anume el influentiaza la rezultatul final - anume volumul vinzarilor si a profitului organizatiei comerciale.

Compania "Microcell"SRL invita pentru parteneriat persoanele fizice si juridice ce reprezinta echipamentul comercial pe piata si care doreste o dezvoltare afacerii sale.

Oferim dealerilor si clientilor de retail:

  • - Gama larga de echipamente comerciale, produse si servicii conexe;
  • - Reduceri, in functie de volumul de achizitii;
  • - Abordarea individuala a fiecarui client;
  • - Consultari cu privire la intreaga gama de echipamente comerciale si spatiilor de proiectare comert-expozitie.

Vinzarea echipamentului comercial in Chisinau: rafturi comerciale, echipamentele de refrigerare, POS terminale, rafturi pentru fructe si legume, rafturi pentru cumparaturi, cosuri pentru cumparaturi, carucioare pentru depozit, acesorii comerciale si sisteme de imprejmuire

Încă nu există conținut creat pentru prima pagină.